Aura & Lemmy

13.01.2020

Suloiset neidot Aura ja Lemmy ovat noin 2-3-vuotiaita luonnosta pelastettuja tyttökissoja. Näillä kisuilla ei ole ollut omaa ihmiskaveria, joten molemmat ovat vielä hyvin arkoja. Sijaiskodin hellässä hoidossa neitoset ovat kuitenkin alkaneet kesyyntyä hyvää vauhtia. Valkoinen kaunotar Aura on hieman kesympi ja hyvin leikkisä. Leikin tiimellyksessä se tulee jo todella lähelle ihmistä, höpöttelee välillä kovasti ja antaa pikkuisen silittääkin. Raidallinen kaunokainen Lemmy on arempi eikä se ole vielä antanut silittää. Ruoka-aikaan se kuitenkin uskaltautuu jo ihmisen lähelle. Lemmykin on hyvin leikkisä, mutta hieman dominoivampi kuin kaverinsa ja päiväunille se vetäytyy välillä ihan omaan rauhaansa.

Aura ja Lemmy etsivät nyt yhteistä loppuelämän kotia. Ne tulevat tarvitsemaan vielä paljon aikaa, rakkautta ja kärsivällisyyttä kesyyntyäkseen kunnolla. Uudelta omistajalta toivotaankin rauhallista ja pitkäjänteistä asennetta. Pikku hiljaa pienin tassutuksin nämäkin ihanat kissaneidot saavat mahdollisuuden nauttia uudesta mahdollisuudestaan ja lokoisasta kotikissan elämästä.

Aura ja Lemmy luovutetaan yhdessä rakastavaan ja sitoutuvaan kotiin leikattuina, sirutettuina, rokotettuina ja madotettuina, sekä Fiv- ja Felv-negatiivisiksi testattuina 280€:n luovutusmaksua vastaan. Kaikki Popopetin kissat luovutetaan vain sisäkissoiksi, ulkoilu ainoastaan valvotusti esim. kissatarhassa, valjaissa tai lasitetulla/ verkotetulla parvekkeella. Kissat sijaitsevat Oulussa.

Yhteydenotot tällä lomakkeella tai info@popopet.net !