Herra Kät löysi oman kodin!

12.09.2019

Herra Kät, noin 3-vuotias toffee-valkoinen komistus, etsii omaa loppuelämän kotia. Kät on hyväkäytöksinen, touhukas poikakisuli, joka on tottunut elämään muiden kisujen parissa. Kätin lempparipuuhia ovat leluilla leikkiminen sekä painiminen lajitovereitten kanssa. Toivommekin, että Kät pääsisi kotiin, jossa sillä olisi kissakaveri odottamassa!

Taustansa vuoksi Kät vielä arastelee ihmisen läheisyyttä, mutta sijaiskodissa on tapahtunut jo paljon edistystä muutaman kuukauden aikana. Silitykset vieläkin pelottavat, mutta jos herkkuja on tarjolla pahimmat arastelut unohtuvat nopsaa. Kät myös innostuu leikeistä ihmisen kanssa: onki- ja hiirileikit ovat ihan ykkösiä! 

Kät luovutetaan sirutettuna, leikattuna, rokotettuna, madotettuna ja Fiv/Felv-negatiiviseksi testattuna rakastavaan ja ymmärtäväiseen kotiin, jossa sillä on mahdollista jatkaa totuttelua ihmiseen ja normaaliin kotikissan elämään. Hinta: 180€. Tiedustelut kissasta suoraan sijaiskotiin Riinalle sähköpostitse: riina.pap@gmail.com tai tällä lomakkeella! Riina kertoo mielellään lisää ja löytyypä häneltä myös videoita ja lisää kuvia tästä suloisesta kissakaverista! <3