VARATTU! Jeri

30.12.2019

Valloittava Jeri etsii uutta omistajaa! <3 

Jeri on 8-vuotias monirotuinen valioyksilö, jonka veressä virtaa ainakin norjanharmaata ja hollanninpaimenkoiraa. Jeri on leppoisa, mutta aktiivinen, peruskäskyt tunteva koiraherra. Ruoka maistuu, samoin kotihommat. :) Pidemmätkin lenkit sopivat Jerille, mutta myös löhöily on välillä poikaa! Uudet ihmiset saattavat hieman hermostuttaa perhekeskeistä turrea, mutta nopeasti tämän karvakaverin tutuksi pääsee, ei huolta. 

Nyt olisi hakusessa reipas, mutta rauhallisen ja kärsivällisen luonteen omaava uusi isäntä tai emäntä. Mukana tuleva perhe ei haittaa ollenkaan, sillä Jeri on tottunut lapsiin! Myös muut lemmikit ovat sallittuja, sekä kissat että koirat.
Uudelta isännältä/ emännältä toivotaan aiempaa kokemusta koirista. Lisäksi tarvitaan paljon rakkautta ja hieman rajoja mutta ennen kaikkea sitoutumista, sillä Jeri tarvitsee nyt loppuelämän kodin. Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, ota yhteyttä ja tule pian katsomaan tätä ihanaa koiraa! 

Jeri luovutetaan uuteen kotiin kastroituna, rokotettuna, sirutettuna ja madotettuna. Ota yhteyttä tällä lomakkeella tai info@popopet.net ja kerro, minkälainen koti sinulla olisi Jerille tarjota! <3