Muru & Siru

30.12.2019

Matalan torpan tytöt etsivät omaa lämmintä kotia! :D

Siru ja Muru ovat noin 1,5-vuotiaita kissaneitejä, jotka pelastettiin ulkoa kylmästä, erään vanhan ladon suojista. Nämä kissat ovat luontoon syntyneitä ja niiden ainoa ihmiskontakti on ollut ystävällinen ihminen, jolta on joskus saanut ruokaa. Onneksi, sillä näin Sirulla ja Murulla on kasvanut pieni luottamus ihmisiin. <3

Sijaiskodissa uteliaat tyttöset ovat saaneet tutustella kodin ääniin ja ihmisiin, ja ne ovatkin kesyyntyneet valtavan paljon. Väritykseltään vaaleammasta Sirusta tuli heti sylikissa, tummempi Murukin antaa jo silittää ja kehrää mielissään ihmisen kosketukselle. Superleikkisät tyttöset ovat innokkaasti mukana kaikissa kodin askareissa ja vauhtia riittää!

Siru ja Muru luovutetaan vain samaan kotiin leikattuina, sirutettuina, rokotettuina ja madotettuina, sekä Fiv- ja Felv-testattuina 280€:n luovutusmaksua vastaan. Kaikki Popopetin kissat luovutetaan vain sisäkissoiksi, ulkoilu ainoastaan valvotusti esim. kissatarhassa, valjaissa tai lasitetulla/ verkotetulla parvekkeella. Kissat sijaitsevat Oulussa. 

Yhteydenotot tällä lomakkeella tai info@popopet.net !