Suffeli & Puffeli

10.09.2019

Suffeli ja Puffeli, sisko ja sen veli, ovat valmiita muuttamaan ikiomaan kotiin!
Nämä suloiset pennut ovat syntyneet toukokuussa -19 . Sijaiskodissa kaverukset ovat tottuneet ihmisiin ja kodin ääniin. Ne ovat sosiaalisia ja rakastavat ihmisiä ja sylittelyä. Suffeli ja Puffeli muuttavat mielellään yhteiseen kotiin mutta erikseen luovutuskin onnistuu jos vain uudessa kodissa on painikaveri odottamassa. Näillä mirreillä virtaa riittää!

Puffeli on pitkäkarvainen creme-valkoinen poika, jonka kaunis turkki kaipaa säännöllistä hoitamista. Sijaiskodissa poju onkin siihen jo tottunut. Eläinlääkärin mukaan Puffelilla on nivelissä löysyyttä, mutta se ei vaikuta elämään mitenkään tällä hetkellä. Suffeli on suloinen kilpikonna-värityksinen tyttö, jonka alakyynelkanavat ovat ahtautuneet ja silmät vuotavat herkästi kyynelnestettä. Eläinlääkäri on tutkinut silmät ja todennut, että vaiva ei heikennä Suffelin elämänlaatua, kunhan silmiä muistaa puhdistaa ja seurata ettei tule tulehduksia. Molemmilla pennuilla on häntämutkat, jotka eivät vaikuta elämään.

Tasan ei käy onnen lahjat, varsinkaan luonnosta pelastettavilla kissoilla. Mutta onneksi on ihmisiä, jotka välittävät. Nämä pennut tarvitsevat hieman erityisempää huolenpitoa ja paljon rakkautta. Hyvässä hoidossa molemmat saavat mahdollisuuden onnelliseen elämään. Ehkä sinun kanssasi? 

Suffeli ja Puffeli luovutetaan vain sisäkissoiksi yhteishintaan 280eur tai erikseen hintaan 180eur/kissa. Hinta sisältää leikkauksen, rokotuksen, sirutuksen ja madotukset sekä Fiv- ja Felv-testit. Ota yhteyttä tällä lomakkeella!