Tatu & Patu

Jäbät etsii omaa kotia😻
Nämä suloiset kesäkuussa 2019 syntyneet pennut Tatu ja Patu saapuivat yhdistykselle orpoina, mutta kaikkien hämmästykseksi sijaiskodin Irma-kissa adoptoi pienokaiset siipiensä suojiin ensisilmäykseltä. Vara-emo on siitä saakka hoitanut pentuja huolellisesti ja opettanut niille tärkeitä kissamaisia tapoja😺.

Sijaiskodissa pojat ovat tottuneet tuttujen ihmisten silittelyyn ja tulevat jo nukkumaan sängyn jalkopäähän. Nämä pennut tarvitsevat kuitenkin vielä paljon rakkautta ja kärsivällisyyttä, sillä niillä ei ole ollut juuri kontaktia ihmiseen ennen sijaiskotiin pääsyä. Sijaiskodissa saavutettu luottamus ihmiseen rakentuu ajan myötä lisää oman perheen kanssa❤

Tatu ja Patu ovat hyvin leikkisiä ja energisiä kavereita. Herkut maistuvat, joten näitä kisuja olisi mahdollista myös opettaa tekemään temppuja. Sijaiskodissa pennut ovat asuneet koiran kanssa ja siilikin on jo nähty ja vaarattomaksi todettu😸.

Tatu ja Patu ovat luovutusikäisiä ja etsivät nyt yhteistä, turvallista ja rakastavaa loppuelämän kotia. Pennut luovutetaan leikattuina, sirutettuina, rokotettuina ja madotettuina sekä Fiv- ja Felv-negatiiviseksi testattuina hintaan 280eur. Yhteydenotot tällä lomakkeella!