Topi löysi oman kodin!

26.12.2019

Hei,

olen Topi ja etsin itselleni hyvää loppuelämän kotia. Täytän kohta yhden vuoden. Emäni on Novascotiannoutaja ja isäni ilmeisesti ajokoira. Minut on kastroitu juuri, joten kierrokseni todennäköisesti laskevat ajan myötä ja korvanikin tulevat käyttöön.

Etsin aktiivista ja määrätietoista kotia, koska olen vilkas, energinen ja välillä itsepäinen, mutta osaan myös rauhoittua. Mielellään muuttaisin omakotitaloon, koska osaan välillä jutella aika kovaäänisesti🙂

Minussa on vielä jonkin verran haastetta, jotta oppisin käyttäytymään "oikein", mutta olen oikein innokas oppimaan uusia juttuja. Olisi kiva jos uudessa kodissani olisi koirakaveri tai mahdollisuus päästä leikkimään toisten koirien kanssa, koska tykkään kovasti leikkiä ja painia toisten koirien kanssa.

Sijaiskodissani olen myös tavannut kissan. En vaan ymmärrä miksi se ei tykkää minusta, vaikka koitan vaan leikkiä sen kanssa 🙂 se lyö minua vaan käpälällä päähän 😊Osaan kuulemma myös juttuja, jotka eivät ole laumani mielestä kivoja tai sallittuja, kuten vaikka syödä Bluetooth-kuulokkeet, jos ne jätetään tyrkylle. Sisäsiisti kyllä olen.

Hihnakäyttäytymisessäni on vielä parantamisen varaa, tykkään vielä vähän vedellä. Opettelen näitä asioita päivittäin ja olen jo oppinut paljon asian suhteen.

Innostuessani en muista, että hyppiminen ja käsien jäytäminen ei ole kivaa, ja uuden kodin tuleekin tämä huomioida, varsinkin jos perheessä on lapsia, että tarvitsen paljon oppia vielä tämän asian suhteen.

Olen kuitenkin lempeä, äärimmäisen hurmaava ja rakastettava koira. Vähän nuori ja hölmö vaan vielä.

Topi luovutetaan kastroituna, turvasirutettuna ja rokotettuna 350 euron maksua vastaan. Jos kiinnostunut Topista, ota yhteyttä osoitteeseen info@popopet.net, ja kerro millainen koti sinulla olisi Topille tarjota

.