Tupu

07.01.2020

Kotia etsii ihana, pörröinen nuori poika Tupu!

Tupu on alle vuoden ikäinen leikkisä komistus. Se loukutettiin lokakuussa suuresta kissapopulaatiosta eleltyään pienen elämänsä täysin villinä ja vailla ihmiskontaktia - Tupu onkin edelleen hyvin arka. Mutta sijaiskodin emäntä uskoo, että tästä pojasta tulee taatusti ihana ystävä ja kehruukone, kun luottamus on saavutettu ja pelko ihmiseen katoaa. Tupussa on luonnetta, se tykkää tarkkailla ihmisten toimintaa sivusta ja leikkii muiden kissojen sekä lelujen kanssa. Koiraan Tupu ei oikein halua tutustua, mutta on tottunut sellaiseen sijaiskodissaan.

Uudessa kodissa tulisi Tupulla olla vähintään yksi kissakaveri ja rauhallinen koirakin samaan taloon mahtuu. Tupu ei kuitenkaan välttämättä sovi lapsiperheeseen, sillä se tarvitsee paljon aikaa, tilaa ja kärsivällisyyttä, jotta se oppii luottamaan ihmiseen. Tupu on parasta kaveria samasta populaatiosta tulleen Minnin kanssa, mutta tulee kaikkien kissojen kanssa toimeen. Unelma olisi jos Minni ja Tupu pääsisivät samaan kotiin!!! <3 (Yhteiskuva alempana)

Tupu luovutetaan sitoutuvaan ja rakastavaan uuteen kotiin leikattuna, sirutettuna, rokotettuna ja madotettuna, sekä Fiv- ja Felv-testattuna 180€:n luovutusmaksua vastaan. Kissakaverin (esim. Minni <3 ) kanssa yhteishinta 280€! Kaikki Popopetin kissat luovutetaan vain sisäkissoiksi, ulkoilu ainoastaan valvotusti esim. kissatarhassa, valjaissa tai lasitetulla/ verkotetulla parvekkeella. Kissat sijaitsevat Oulussa.

Yhteydenotot tällä lomakkeella tai info@popopet.net !