SIILIT

Yhdistyksessä toimii useita siilinhoitajia. Yhdistyksen puhelimen kautta saat apua siiliasioissa ja jos emme tiedä, ohjaamme puhelusi eteenpäin.

Siilihoitajista on pula, joten ota yhteyttä, mikäli olisit kiinnostunut oppimaan hoitamaan siiliä. Kokeneet hoitajat opastavat ja ohjaavat myös etähoitajia. Yhdistyksen vapaaehtoisissa on myös paljon siilihoitajia ja yhdistys avustaa heitä mm. ruualla ja lääkkeillä.  

Siilikiikarissa.fi sivustolla on kattava tietopaketti siileistä.  

Kuva Elina Siira ©

Terve siili menee palloksi ja välttää ihmisen kosketusta. Terveen siilin merkkejä on kirkkaat silmät, kiiltävät ja puhtaat piikit ja karvat. Lue lisää -> Siilikiikarissa

Siilejä voi ruokkia omalla pihalla. Kuvassa listattu muutamia hyväksi todettuja ruokamerkkejä. Huomioi että kuivaruuat kannattaa liottaa ennen tarjoamista. Lue lisää ruokkimisesta -> Siilikiikarissa  

Yhdistys osallistuu tavalla tai toisella vuosittain useiden kymmenien siilien hoitoon. Yhdistys auttaa siilinhoitajia lääkkeiden ja ruokien kustannuksissa. Videossa siilinhoitaja antaa apuravintoa väsähtäneelle pikkuiselle.